top of page

Hyr ladan för bröllop och fest i Ljugarn 

Hyr vår fina kalkstenslada i Ljugarns hamn till bröllop, företagsevenemang och andra festliga tillfällen. Detta är möjligt under maj, juni, augusti och september när Våffelmagasinet är stängt. Det finns plats för upp till 150 personer sittande på övervåningen. Ladans långbord räcker till cirka 100 personer och det går också bra att hyra egna möbler. 

Kontakta Jenny Wahlberg för mer information: 0707 188830

Oändliga möjligheter

Du som hyr ladan har tillgång till den från fredag kväll till söndag lunch. Du ansvarar själv för ditt arrangemang med möblering, dukning och catering av mat.  Använd gärna möblerna som finns i ladan eller  hyr egna.  Vi har även tips på företag som erbjuder catering, DJ, ljud- och ljus samt städning. 

Våffelmagasinet bröllop 2023.jpg
Fest

Mat och dryck

Vi rekommenderar att ni anlitar någon av Gotlands duktiga  cateringfirmor för er fest. Vid behov kan ni hyra serveringspersonal genom oss.

Vi har fullständiga rättigheter för alkohol med serveringstillstånd som sträcker sig fram till kl 01.00. Hör av er till oss för förslag på dryckespaket för er fest samt arrangemang med barservering. Det är ej möjligt att ta med sig egen alkohol.

bottom of page